Nydam Smartliner 110 Aluminium
En dejlig let og vedligeholdelsesfri aluminiums jolle som passer perfekt til fiskeri og hygge sejlads. Aluminiums jollen passer perfekt til 3 personer som skal fiske eller sejle en tur, sejler med meget stabilt i vandet og har en god evne til at skære bølger. Aluminiums jollen planer allerede med 6 hk og 1 person og opnår således hurtigt en god fart selv med en meget lille motor, det gør båden meget økonomisk at sejle. Nydam Smartliner Aluminium 110 er godkendt af det Europæiske CE-mærke i klassen D og produceret i korrosions bestandigt aluminium. Perfekt til sommerhuset , og meget nem at manerer rundt med da den kun vejer 128 kg. Din nye Nydam Smartliner aluminiums båd bliver leveret med åregafler og åre. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato.
19.995,00 DKK LÆS MERE
Nydam Smartliner 130 Aluminium
En dejlig let og vedligeholdelsesfri aluminiums jolle som passer perfekt til fiskeri og hygge sejlads. Aluminiums jollen passer perfekt til 4 personer som skal fiske eller sejle en tur, sejler med meget stabilt i vandet og har en god evne til at skære bølger. Aluminiums jollen planer allerede med 6 hk og 1 person og opnår således hurtigt en god fart selv med en meget lille motor, det gør båden meget økonomisk at sejle. Aluminiums jollen har en særdeles højt fribord. Nydam Smartliner Aluminium 130 er godkendt af det Europæiske CE-mærke i klassen D og produceret i korrosions bestandigt aluminium. Perfekt til sommerhuset , og meget nem at manerer rundt med da den kun vejer 166 kg. Din nye Nydam Smartliner aluminiums båd bliver leveret med åregafler og åre. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato.
24.995,00 DKK LÆS MERE
Nydam Smartliner 150 Aluminium
En dejlig let og vedligeholdelsesfri aluminiums jolle som passer perfekt til fiskeri og hygge sejlads. Aluminiums jollen passer perfekt til 5 personer som skal fiske eller sejle en tur, sejler med meget stabilt i vandet og har en god evne til at skære bølger. Aluminiums jollen planer allerede med 6 hk og 1 person og opnår således hurtigt en god fart selv med en meget lille motor, det gør båden meget økonomisk at sejle. Aluminiums jollen har en særdeles højt fribord. Nydam Smartliner Aluminium 150 er godkendt af det Europæiske CE-mærke i klassen C og produceret i korrosions bestandigt aluminium. Perfekt til sommerhuset , og meget nem at manerer rundt med da den kun vejer 230 kg. Din nye Nydam Smartliner aluminiums båd bliver leveret med åregafler og åre. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato.
29.995,00 DKK LÆS MERE
Nydam Smartliner 150 Bass Aluminium
Denne Nydam Smartliner 150 aluminiums bass boat er pakket med avanceret fiskeudstyr. Aluminium båden er produceret i korrosions bestandigt marine aluminium der sikre lang levetid og minimal vedligeholdelse. Fronten på aluminium båden er bygget op som en platform hvor man kan side & stå på, under platformen som er bygget i aluminium ligger et opbevaringsrum til grej, redningsveste mm. Der medfølger som standard 2 360 grader rotations sæder til aluminium båden. Der er som standard også en aluminium platform agter hvorpå der er monteret 2 stk. sæder. Platformen er bygget i aluminium og der er livewell recirculated opbevarings rum til agnfisk som standard med. Der medfølger også en styrepult med vindspejl til aluminium båden. Dørken er lavet i glasfiber for at sikre en god ballast og holdbarhed. Godkendt i CE-C og til 5 personer samt kan tage op til 35 hk. Hele sættet fås til Danmarks bedste pris indenfor kategori Aluminium Bass boat, se den hos din lokale marine forhandler. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato.
50.995,00 DKK LÆS MERE
Nydam Smartliner 170 Aluminium
En dejlig let og vedligeholdelsesfri aluminiums jolle som passer perfekt til fiskeri og hygge sejlads. Aluminiums jollen passer perfekt til 5 personer som skal fiske eller sejle en tur, sejler med meget stabilt i vandet og har en god evne til at skære bølger. Aluminiums jollen planer allerede med 8 hk og 1 person og opnår således hurtigt en god fart selv med en meget lille motor, det gør båden meget økonomisk at sejle. Aluminiums jollen har en særdeles højt fribord. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato.
35.495,00 DKK LÆS MERE
Nydam Smartliner 170 Bass Aluminium
Denne Nydam Smartliner 170 aluminiums bass boat er pakket med avanceret fiskeudstyr. Aluminium båden er produceret i korrosions bestandigt marine aluminium der sikre lang levetid og minimal vedligeholdelse. Fronten på aluminium båden er bygget op som en platform hvor man kan side & stå på, under platformen som er bygget i aluminium ligger et opbevaringsrum til grej, redningsveste mm. Der medfølger som standard 2 360 grader rotations sæder til aluminium båden. Der er som standard også en aluminium platform agter hvorpå der er monteret 2 stk. sæder. Platformen er bygget i aluminium og der er livewell recirculated opbevarings rum til agnfisk som standard med. Der medfølger også en styrepult med vindspejl til aluminium båden. Dørken er lavet i glasfiber for at sikre en god ballast og holdbarhed. Godkendt i CE-C og til 5 personer samt kan tage op til 50 hk. Hele sættet fås til Danmarks bedste pris indenfor kategori Aluminium Bass boat, se den hos din lokale marine forhandler. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato.
54.995,00 DKK LÆS MERE
Smartliner 450 BASS
Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato.
LÆS MERE
Smartliner 500 BASS
Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato.
LÆS MERE
Smartliner PRO 500
Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato.
LÆS MERE