Nydam 500 Alu

97.995,00 DKK

Nydam 500 Alu er velegnet til en lang række fritidsaktiviteter på vandet, der kræver en båd der kan holde til noget ud over det sædvanlige. Båden er designet og udviklet til at sejle mod isflager, sten, sand, træpæle osv. uden at gå i stykker.

Bundprofil er lavet af korrosionsbestandigt 5mm aluminium og siderne er lavet i 4mm aluminium, alle samlinger er håndsvejset og gennem kontrolleret for fejl. Det giver et perfekt resultat.

Båden er godkendt op til 125 HK som den eneste i sin klasse, det siger lidt om hvilken holdbar kvalitet og udformning båden er lavet i. Båden stikker kun 30 cm i vandet monteret med en 115 hk motor og når en topfart på 50 knob.

Som standard følger der 4 stk. aluminiums gelænder og  2 stuerum. Der ydes 3 års garanti. Udviklet til de strengeste krav, testet under de værste forhold. Båden kan ikke sammenlignes med nogen anden, da kvaliteten er i top.

Bunden er dobbeltskrog med luftkammer, i inderskrog er der svejset og monteret af-stivere for at stive båden af, det resultere i en meget stabil og stiv båd der tåler en hver bølge. Dørken er vandret, der medfører en ekstra sikkerhed for besætningen.

Der ydes 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato.

Der ydes 3 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato.

3-year-warranty-CBC-150x150     Grønland-testet-150x150

Kategori:

Beskrivelse

Mulighed for:
Center styrepult med ramme og plexiglas.
Pilotsæder.
Fishingtop
Dør i side af båd.
Tagabøjle i Aluminium.
Hynder i blå.
Bådene kan også opbygges efter kunders ønsker.

 

Artikelnummer     Nydam 500 Alu
Længde     500 cm
Bredde     195 cm
Vægt     400 kg
Fribord     60 cm
Skrog bund     5.0 mm
Skrog side     4.0 mm
Max. motor     Max 125 hk
Motorben     Lang
Max last     150 kg
Max pers     6
CE-klasse     Katagori C
Gear/gas kabel     2.60 m
Styrkabellængde     2.75 m